חוזרים לטעם של פעם!

חנות הדגל שלנו ברחוב הפלד 7 חולון, כולם מוזמנים!

להזמנות:
03-9530300

איך בוחרים מאפים מתוקים?

ניתן למצוא סוגים מגוונים של מאפים מתוקים. מתוקים אלה, אינם מקור לפחמימות כי אם לאירועים מיוחדים.

בכל תרבות, ניתן למצוא סוגים מגוונים של מאפים מתוקים. מתוקים אלה, אינם מקור לפחמימות כי אם לאירועים מיוחדים. למשל הקרואסון הצרפתי, הבורקס שהגיע אלינו מהבלקן ועוד. ניתן למצוא בצק פריך, בצק פילו, בצק עלים, בצק פילאס ועוד. מאפים אלה, ממולאים בכל מיני מילויים כגון: שוקולד, גבינות מתוקות למאפים מתוקים ואילו גבינות מלוחות למאפים מלוחים. את בצק העלים, ניתן לראות במילוי תפוחים, אם בבצק הפריך כמו השטרודל האוסטרי המוכר.

עקרות בית רבות, אוספות מתכונים שונים לגיוון של מאפים מתוקים, כך שהמאכלים שלהן יהיו מיוחדים ומקוריים ולבטח טעימים לאירוח. יש לציין, כי לבצק העלים, יש המון שימושים ולכן, ניתן להכין ממנו סוגים רבים של מאפים. נשים רבות, במיוחד אלה שעובדות הרבה שעות בחוץ, מכינות להן באופן קבוע, בצק עלים במקרר, כך שיוכל להכין מהר, ארוחות ערב או מאכלים מיוחדים לאורחים המגיעים אליה בהפתעה או בהתראה של טווח קצר.

מאפים מתוקים

מאכלים מגוונים מבצק עלים

 

השימוש עם בצק עלים מוכן, מקל על עקרת הבית וחוסך לה המון עבודה. גם למי שמעוניינת לשמור על הגזרה או כאלה המעוניינים לשמור על הבריאות ולהימנע משומן רווי, כך שהיום ישנם סוגי בצק שאינם מכילים כמויות שומן גדולות וטעמם אינו נופל על טעמו של בצק עלים עם יותר שומן.ץ זוהי אלטרנטיבה בריאה יותר, מבלי להתפשר על הפריכות והטעם האהובים של מאפים המיוצרים מבצק עלים.  

בסיס רחב של מאפים מתוקים, ניתן להכין מסוגי בצק מוכנים שיש להפשיר מהמקרר, למלא, לגלגל, למרוח בחלמון ולהכניס לתנור. אין דרך קלה יותר מזו, להכין את המאפים שאתם רוכשים מהקונדיטוריות, רק שבהרבה פחות כסף וההנאה היא גדולה, כאשר אתם הם אלה שמכינים את מיני המאפה השונים.

איך בוחרים מאפה מתוק?

בצקים מרודדים ומוכנים לשימוש

זה ידוע שקצב החיים בקרב כל אחד מאתנו ועל כמה וכמה על נשים שגם עובדות בחוץ, גם מנהלות בית וגם מגדלות ילדים. זו הסיבה שהיום, כבר יש שיטות שונות בכדי שיקלו על נשים עובדות, כמו בצקים מרודדים, אשר ניתן לפנק בהם את בני הבית והאורחים כאשר מכינים מהם מאפים מתוקים או מלוחים, על פי הטעם והדרישה של בני הבית. גם עוגות כגון "עוגת נפוליאון" או "מילפיי" מכינים משכבה של בצק עלים מוכן ואפוי, כך מה שנותר הוא להכין את קרם הפטיסייר, למלא בין שתי השכבות, לפזר על העלה הראשון של העוגה ולהכניס למקרר לשעתיים שלוש.

גם בחגים כמו שבועות שאנו עורכים ארוחה חלבית לחג, כדאי כי יהיו לכם כמה גלילים של בצק עלים ותוכלו להכין מהם מאפים נהדרים על פי פרי דימני ונכן, כך שהטעם יהיה מיוחד, עדין ושונה משאר המאפים שהאורחים שלכם מכירים. כדאי כי תתחשבו בכולם וגם בכם, כך שתרכשו בצק עלי עם הרבה פחות שומן , מה שיתרום לבריאותכם ובריאות המוזמנים אצלכם בבית וכן, הטעם יהיה אותו טעם פריך וטעים עם מילוי מדהים שהכנתם  במו ידיכם.

לרכישת מאפים מתוקים טריים וגם הזמנת מאפים קפואים תוכלו ליצור קשר עם מאפה הצרפתי בטלפון : 03-9530300

אופני אפיית מאפים ולחמים

אופני אפיית מאפים ולחמים

להלן אופני אפייה מפורטים לכל סוגי המאפים והלחמים שלנו

לימודי קונדיטוריה

לימודי קונדיטוריה

לימודי קונדיטוריה - לאפות כמו השפים הגדולים

חוזרים לטעם של פעם!

להזמנות ופרטים נוספים