חוזרים לטעם של פעם!

להזמנות ופרטים נוספים

להזמנות:
03-9530300

באגטים מאפה צרפתי

פירוש המילה בגט היא בצרפתית "מקל קטן", והוא נקרא בעולם כלחם צרפתי למרות שהפיתוח שלו הוא בכלל על ידי מדענים בווינה במאה ה-19, עם פיתוח תנור הקיטור שאפשרו את אפיית הקרום הפריך שמאפיין את הבגט. למעשה, הבגט הומצא על מנת לפתור את מצוקת האופים האוסטרים, שחויבו לא לעבוד לפני 4 בבוקר לא יכלו להספיק לאפות את הלחם המסורתי, ולכן חיפשו יצירתי בדמות הבגט שנאפה הרבה יותר מהר.

סוגי מאפה צרפתי כמו הבגטים שניתן למצוא במאפה הצרפתי: באגט רגיל, באגיט כפרי, באגט וינואז', באגט חיטה מלאה, חצי באגט, חצי באגט כפרי, שליש באגט, שליש באגט כפרי, לחמניה כריך לבן, לחמניה כריך שחור.

אופן אפיית בגטים

חוזרים לטעם של פעם!

להזמנות ופרטים נוספים