חוזרים לטעם של פעם!

להזמנות ופרטים נוספים

להזמנות:
03-9530300

קונדיטוריה בראשון לציון

קונדיטוריה היא ענף בתחום המזון אשר מתרכז באפייה של דברי מאפה מתוקים וקינוחים. למרות שרבים מתבלבלים בין התחומים, ההבדל בין שף, טבח וקונדיטור גדול ממה שניתן לחשוב.  הקונדיטור אופה בעזרת חומרי גלם מסוימים ששונים לרוב מחומרי הגלם של השף, וגם תהליך הייצור שונה, כאשר עבודתו של השף מגוונת יותר באפשרויות לבשל לעומת הקונדיטור שמשתמש רק באפייה למען יצור דברי המתיקה.

מאפייה

מאפייה, בשונה מקונדיטוריה, לא מתמקדת רק בדברי מאפה מתוקים אלא גם במאפים מלוחים כמו בורקסים, בלחמים ולחמניות ובמוצרים נוספים. בנוסף, מאפיות גם מתאפיינות בייצור המוני ובמפעלי ענק – לעומת קונדיטוריות כמו קונדיטוריה בראשון לציון, המאפה הצרפתי שנוטות להיות קטנות יותר, ובעלות ייצור יותר ממוקד. קונדיטוריה נחשבת לתחום של אמנות אפייה, תחום בתוך אפייה אשר מתאפיין ביצירתיות רבה לעומת אפייה שמתאפיינת במכניות ובטכניקה. ההבדל בין קונדיטור לבין אופה דומה להבדל בין טבח לשף.

 ענף הקונדיטוריה זוכה להצלחה גדולה וצמיחה גדולה בתקופה המודרנית, כאשר יש ציפייה מקונדיטוריות שונות לא רק לאפות מאפים קלאסיים כמו קרואסון שקדים, אלא לגוון וליצור טעמים חדשים ושילובים מעניינים בנושא לעיצובים חדשניים. קונדיטוריות בראשון לציון בפרט ובכלל בישראל וגם בעולם  נחשבות כאלו  אשר מציעות לקהל טעם מיוחד ושונה בנוסף לעיצוב יוקרתי ולשימוש בבצקים מיוחדים כמו בצק שקדים, בצק שוקולד ועוד.  ביחרו קונדיטוריה איכותית כמו המאפה הצרפתי, ולא תצטרכו לחפש במקום אחר כאשר יבקשו ממכם להביא כיבוד מתוק לאירועים, כמו מגשי אירוח מתוקים עשירים בשוקולדים ועוגות הכל אפשר להכין תוך כמה דקות בתנור.

לימודי קונדיטוריה:

לימודי קונדיטוריה הוא תחום שצובר תאוצה, ובישראל כבר קיימים מספר בתי ספר לקונדיטוריה בישראל והמספר ממשיך לצמוח. קורס קונדיטורים אורך בין 3 חודשים לקורס הקצר ביותר ועד ל-8 חודשים לקורסים הארוכים יותר. ישנם הרבה הבדלים בין הקורסים השונים, וקיימים קורסים של פחות מ-100 שעות סך הכל לעומת קורסים של 300 שעות ויותר. העלויות נעות בערך בין 50-80 ש"ח לשעת לימוד בקורס, והמחיר הכולל של הקורס כמובן תלוי בכמות השעות בקורס ובמקום בו בחרתם ללמוד.

מעוניינים לפתוח קונדיטוריה משלכם? חולמים על מאפייה ולא יודעים איך להתחיל? צוות המאפה הצרפתי ישמח לסייע לכם בהקמת בית מאפה משלכם – השאירו פרטים בטופס משמאל ויחזרו אליכם בהמשך עם הפרטים.

 
אופני אפיית מאפים ולחמים

אופני אפיית מאפים ולחמים

להלן אופני אפייה מפורטים לכל סוגי המאפים והלחמים שלנו

איך בוחרים מאפים מתוקים?

ניתן למצוא סוגים מגוונים של מאפים מתוקים. מתוקים אלה, אינם מקור לפחמימות כי אם לאירועים מיוחדים.

לימודי קונדיטוריה

לימודי קונדיטוריה

לימודי קונדיטוריה - לאפות כמו השפים הגדולים

חוזרים לטעם של פעם!

להזמנות ופרטים נוספים