פירוש המילה בגט היא בצרפתית "מקל קטן", והוא נקרא בעולם כלחם צרפתי למרות שהפיתוח שלו הוא בכלל על ידי מדענים בוינה במאה ה-19, עם פיתוח תנור הקיטור שאפשרו את אפיית הקרום הפריך שמאפיין את הבגט. למעשה, הבגט הומצא על מנת לפתור את מצוקת האופים האוסטרים, שחויבו לא לעבוד לפני 4 בבוקר לא יכלו להספיק לאפות את הלחם המסורתי, ולכן חיפשו יצירתי בדמות הבגט שנאפה הרבה יותר מהר. כיום מאפה צרפתי שלרוב מוכר בישראל כבגטים הוא אחד המאפים המבוקשים בישראל.
סוגי מאפה צרפתי כמו הבגטים שניתן למצוא במאפה הצרפתי: באגט רגיל, באגיט כפרי, באגט וינואז', באגט חיטה מלאה, חצי באגט, חצי באגט כפרי, שליש באגט, שליש באגט כפרי, לחמניה כריך לבן, לחמניה כריך שחור.
המוצרים שלנו
לחמים | לחמי מחמצת | חלות | בגטים | לחמניות | בורקסים | בייגלה | מאפים מתוקים | מאפי חמאה | קרואסונים | עוגות | עוגיות | מאפי חגים | ציוד למאפיות | קטלוג מוצרים
תודה שפנית אלינו.
אנו נחזור אליך בהקדם האפשרי
אופס, אירעה שגיאה בשליחת ההודעה שלך.
בבקשה נסה שוב מאוחר יותר
בנייה וקידום ממדיה דיגיטל